Polo bedrukken

Voor een representatieve uitstraling van uw bedrijf, ter promotie van uw merk of om uw naamsbekendheid te verhogen kunt u een polo bedrukken. In ons assortiment vindt u meer dan twintig verschillende polo’s voor groot en klein, onderverdeeld in diverse categorieën: van standaard polo’s tot speciale werk- en sportpolo’s. Om ervoor te zorgen dat de polo geheel aansluit bij uw wensen hebben wij een eigen DTP-afdeling die u helpt bij de vormgeving van uw polo. Na goedkeuring van de gratis digitale proefdruk wordt uw gepersonaliseerde polo binnen tien werkdagen bezorgd. U bestelt uw bedrukte polo al vanaf één stuk.

Door uw kleding te bedrukken bij Kleding-drukkerij.nl profiteert u van de volgende voordelen:

  • Keuze uit 20+ diverse polo’s
  • Polo’s bedrukken vanaf € 7,71
  • Gratis digitale proefdruk
  • Spoedlevering mogelijk

Wilt u meer informatie of heeft u vragen over het borduren of bedrukken van polo’s? Neem contact op door te bellen naar 085 303 4602 of stuur een e-mail naar info@kleding-drukkerij.nl.


Ga voor een uniek ontwerp door onze DTP-afdeling

Om er zeker van te zijn dat geen enkele polo hetzelfde is, hebben wij een eigen DTP-afdeling. Onze ontwerpers maken aan de hand van uw huisstijl en wensen een ontwerp op maat. Het enige wat u hoeft te doen, is een JPEG- of EPS-bestand meesturen van de gewenste foto, afbeelding, tekst of het bedrijfslogo.

Eigen drukkerij met professionele apparatuur: binnen tien werkdagen thuisbezorgd

Om een optimale kwaliteit te kunnen waarborgen, bedrukken wij de kleding met hoogwaardige apparatuur in onze eigen drukkerij. Wij werken met drie verschillende bedrukkingsmogelijkheden: op de borst, de voorkant of op de rug. Dankzij onze eigen drukkerij bezorgen wij de bedrukte polo – na goedkeuring van de digitale proefdruk – binnen tien werkdagen bij u thuis.

Polo’s voor mannen, vrouwen, kinderen én baby’s

Polo bedrukken mannen

Om er zeker van te zijn dat er voor iedere man een geschikte polo is, hebben wij polo’s in de maten XS tot XXXL. Zet het kledingstuk in als werkkleding voor uw medewerkers of laat voor je team een van onze speciale sportpolo’s bedrukken met de namen van de spelers.

Polo bedrukken vrouwen

De polo’s voor vrouwen zijn mooi getailleerd en verkrijgbaar in uiteenlopende kleuren zoals zwart, rood, wit, blauw en groen. Laat de polo’s bedrukken voor zakelijke gelegenheden, vrijgezellenfeesten of wervingsacties.

Polo kinderen

Creëer een gevoel van saamhorigheid: laat kinderen in dezelfde polo lopen tijdens een wandelvierdaagse, excursie of sportevenement. De kids zijn met hun bedrukte polo’s ook nog eens eenvoudig te herkennen.

Polo bedrukken baby’s

Zelfs aan de allerkleinsten is gedacht. Bij Kleding-drukkerij.nl vindt u polo’s voor baby’s die bedrukt kunnen worden met een bedrijfslogo, ludieke afbeelding, schattige foto of komische tekst.

Werkwijze van polo’s bedrukken

Bij Kleding-drukkerij vindt u een uitgebreid aanbod polo’s: van sportpolo’s tot casual polo’s. Voordat uw gepersonaliseerde polo wordt ontworpen en gedrukt door onze DTP-afdeling hoeft u slechts drie stappen te doorlopen:

Stap 1: selecteer de gewenste polo

Voordat wij starten met het ontwerpen, dient u een keuze te maken uit één van de twintig polo’s. Wij hebben speciale polo’s voor casual gelegenheden, werk en sport.

Stap 2: kies een kleur en maat

Na het selecteren van de gewenste polo kunt u een keuze maken uit de kleur van de polo. Om ervoor te zorgen dat de polo’s extra opvallen kunt u voor een knallende kleur kiezen. Houd bij de keuze van de kleur echter rekening met de huisstijl van het bedrijf. Daarnaast is het belangrijk dat de bedrukking opvalt en niet wegvalt. Vervolgens kunt u de juiste maat aanvinken.

Stap 3: drie verschillende bedrukkingsmogelijkheden: borst, front en rug

Na het selecteren van de polo, kleur en maat bent u in de gelegenheid om de bedrukkingslocatie te kiezen. U heeft de keuze uit een borst-, front- en rugbedrukking:

Borstbedrukking

Frontbedrukking

Rugbedrukking

Binnen tien werkdagen thuisbezorgd: uw bedrukte polo

Aan de hand van uw wensen maakt onze DTP-afdeling een digitale proefdruk, zodat u in één oogopslag kunt zien hoe de polo eruit komt te zien. Indien u tevreden bent met de ontworpen polo wordt deze dezelfde dag nog bedrukt en verstuurd, zodat u hem de volgende (werk)dag op de mat heeft liggen.

Veelgestelde vragen

Kan ik een polo laten bedrukken op de voor- en achterkant?

Het is mogelijk om een polo te laten bedrukken op de voor- en achterkant. Onze DTP’ers zullen hiervoor een ontwerp op maat maken.

Krijg ik van tevoren te zien hoe de polo eruit komt te zien?

Ja! Voordat wij starten met het bedrukken van de polo maken wij een digitale proefdruk op maat. Op deze manier kunt u in één oogopslag zien hoe uw polo eruit komt te zien. Indien u akkoord gaat met de proefdruk starten wij met het drukken van de polo.

Hoe dien ik bestanden aan te leveren?

Wij ontvangen de bestanden graag in JPEG of EPS.

Moet ik bij jullie een minimale hoeveelheid afnemen?

Nee, u kunt bij Kleding-drukkerij.nl al een polo bestellen vanaf één stuk.

Wat zijn de verzendkosten?

Wij rekenen standaard verzendkosten in Nederland en België. De verzendkosten in Nederland bedragen € 7,50 en in België € 10,-.

Ik wil de polo’s uit de webshop graag onbedrukt bestellen. Is dit mogelijk?

Ja, u kunt alle polo’s uit de webshop ook onbedrukt bij ons bestellen.

Contact opnemen

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden en de verschillende polo’s? Onze medewerkers staan u graag te woord. U kunt vrijblijvend contact opnemen door te bellen naar 085 303 4602 of te mailen naar info@kleding-drukkerij.nl. Onze klantenservice is van maandag tot en met vrijdagavond geopend van 08:30 – 17:00 uur.

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.