Sweater bedrukken

Laat een sweater bedrukken met een persoonlijke tekst, gekke foto, bedrijfslogo of een veelzeggende afbeelding. Om er zeker van te zijn dat het design optimaal tot zijn recht komt, hebben wij een eigen DTP-afdeling die met uw wensen aan de slag gaat met een ontwerp op maat. Aan de hand van een gratis digitale proefdruk kunt u het ontwerp bekijken. Bij goedkeuring wordt het design direct gedrukt, zodat u uw gepersonaliseerde sweater de volgende (werk)dag aankunt. U kunt uw bedrukte sweater al bestellen vanaf één stuk.

Bedruk uw sweater bij Kleding-drukkerij.nl en profiteer van de volgende voordelen:

  • Kies uit 60+ diverse sweaters: van capuchontruien tot klassieke truien
  • Sweater bedrukken vanaf € 5,51
  • Gratis digitale proefdruk na uw bestelling
  • Binnen 10 werkdagen geleverd: spoedlevering mogelijk

Een sweater op maat: altijd een uniek design door onze vakmensen

Om ervoor te zorgen dat de bedrukking perfect uitkomt op de sweater hebben wij een DTP-afdeling die klaar zit om een passend ontwerp te maken. Ideaal wanneer u het lastig vindt om de juiste grootte van de afbeelding, foto of tekst door te geven. Aan de hand van uw specificaties en wensen gaan onze dtp’ers aan de slag met een gratis digitale proefdruk. Indien deze naar wens is, starten wij met het bedrukken van uw hoodie.

Heeft u het ontwerp van uw sweater al in uw hoofd of heeft u een voorbeeld? Stuur uw ontwerp of voorbeeld mee naar onze DTP-afdeling. Onze ontwerpers maken hier een digitale proefdruk van, zodat u kunt zien hoe het design eruit komt te zien op de trui.

Sweaters, hoodies en truien voor jong en oud

Om een unieke twist aan uw sweater, hoodie of trui te geven kunt u een logo, afbeelding, tekst of foto op de trui laten bedrukken. Pakt u het liever wat groter aan? Combineer twee mogelijkheden of ga voor een dubbele bedrukking. Hieronder hebben wij een aantal voorbeelden uitgelicht:

Sweaters bedrukken: hoe gaat het in zijn werk?

Voor een bedrukte sweater dient u slechts drie stappen te doorlopen, van het selecteren van de gewenste trui tot het kiezen van de bedrukkingslocatie(s):

Stap 1: selecteer een sweater of trui

Voordat we starten met het ontwerpen van uw persoonlijke sweater is het belangrijk om de hoodie te kiezen die het beste aansluit bij uw wensen. Gaat u bijvoorbeeld voor een casual capuchontrui of een chique trui?

Stap 2: maak een keuze uit de kleuren en maten

Na het kiezen van de juiste sweater heeft u de keuze uit diverse kleuren. Houd er bij het kiezen van de kleur rekening mee dat de bedrukking goed zichtbaar dient te zijn. Selecteer vervolgens de gewenste maat.

Stap 3: kies de gewenste bedrukkingszone(s)

Vervolgens kunt u de bedrukkingszone kiezen. U heeft de keuze uit een borst-, front- of rugbedrukking:

Borstbedrukking

Frontbedrukking

Rugbedrukking

Grote en kleine oplage sweaters

Bij Kleding-drukkerij.nl kunt u terecht voor zowel kleine als grote oplages sweaters, truien en hoodies. Zo bedrukken wij al sweaters vanaf één stuk. Perfect wanneer u slechts een klein aantal nodig heeft voor een nieuwe medewerker, een beurspromotie of een voorlichtingsavond. Ook voor grote oplages kunt u bij ons terecht. Neem contact op met onze klantenservice voor de mogelijkheden.

Sweaters, baseball modellen en hoodies

Om de trui zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij uw wensen, hebben wij een gevarieerd assortiment met diverse modellen. Zo hebben wij sweaters met én zonder capuchon, hoodies met ritsen en klassieke truien die over een overhemd gedragen kunnen worden.

Veelgestelde vragen

Is het mogelijk om een sweater te bedrukken op de voor- en achterkant?

Ja. De sweater kan op de voor- en achterkant bedrukt worden. Hiervoor wordt een ontwerp op maat gemaakt door onze DTP-afdeling.

Hoe dienen bestanden aangeleverd te worden?

Wij ontvangen afbeeldingen, logo’s of foto’s graag als EPS- of JPEG-bestand.

Ik vind het prettig om de sweater van tevoren te bekijken. Is het mogelijk om een proefdruk te ontvangen?

Voordat wij starten met het drukken van de sweater ontvangt u een digitale proefdruk. Op deze manier kunt u zien hoe het design eruit komt te zien op de trui. Indien u de bedrukte sweater in het echt wilt bekijken, kunt u één trui bestellen.

Werken jullie met een minimale afname?

Wij werken niet met een minimale afname. U kunt al een sweater laten bedrukken vanaf één stuk.

Is het mogelijk om vrijblijvend een offerte op te vragen?

Ja, het is mogelijk om een vrijblijvende offerte op te vragen. In uw aanvraag dient u de gewenste sweater, het aantal en de bedrukking aan te geven, zodat wij een zo concreet mogelijke offerte kunnen maken.

Wat zijn de verzendkosten van de sweaters?

Wij rekenen standaard verzendkosten in Nederland en België. De verzendkosten in Nederland bedragen € 7,50, voor België € 10,-.

Ik wil de sweaters graag onbedrukt bestellen. Is dit mogelijk?

Ja, u kunt de truien ook zonder bedrukking bij ons bestelling. Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie.

Neem contact op met Kleding-drukkerij.nl

Heeft u vragen over het bedrukken van sweaters of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op door te mailen naar info@kleding-drukkerij.nl of te bellen naar 085 303 4602. Onze klantenservice is van maandag tot en met vrijdag geopend van 08:30 tot 17:00 uur.

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.