T-shirt bedrukken

Laat uw T-shirt bedrukken met uw logo, afbeelding, foto of tekst. Na het selecteren van het gewenste T-shirt, de juiste kleur en de correcte maat hoeft u enkel nog het gewenste design mee te sturen. Wilt u graag meerdere logo’s, teksten of afbeeldingen combineren? Dit is geen probleem. Onze professionele designers van de DTP-afdeling gaan aan de hand van uw wensen aan de slag met een ontwerp op maat. Bij goedkeuring van de gratis digitale proefdruk ontvangt u het T-shirt binnen tien (werk)dagen bij u thuis op de mat. U kunt uw bedrukte kleding al bestellen vanaf één stuk.

Bedruk uw T-shirt bij Kleding-drukkerij.nl en profiteer van de volgende voordelen:

  • Kies uit 200 verschillende T-shirts: van long sleeve tot korte mouw
  • T-shirt bedrukken vanaf € 2,18
  • Gratis digitale proefdruk na uw bestelling
  • Binnen 10 werkdagen geleverd: spoedlevering mogelijk

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over het bedrukken van T-shirts? Neem dan contact op door te bellen naar 085 303 4602 of stuur een e-mail naar info@kleding-drukkerij.nl.


Laat een T-shirt op maat ontwerpen door onze professionals

Onze DTP-afdeling staat voor u klaar om een passend ontwerp op maat voor u te maken. Ideaal wanneer u nog geen duidelijk beeld heeft over hoe het T-shirt eruit moet komen te zien. Aan de hand van uw wensen maken onze ontwerpers een gratis digitale proefdruk. Wanneer de proefdruk naar wens is, starten wij met het bedrukken van uw T-shirt.

Heeft u al een duidelijk beeld van het te bedrukken item? Stuur uw eigen ontwerp mee naar onze DTP-afdeling. Onze designers maken vervolgens een gratis digitale proefdruk, zodat u in een oogopslag kunt zien hoe het shirt eruit komt te zien.

Uitgelicht: diverse mogelijkheden om uw T-shirt te bedrukken

In ons assortiment vindt u een uitgebreid aanbod T-shirts voor mannen, vrouwen, kinderen en baby’s. Om u een idee te geven van de vele mogelijkheden hebben wij een aantal bestsellers voor u geselecteerd.

T-shirt bedrukken met foto

Niets is zo persoonlijk als een T-shirt met foto. Zet de jarige job of jet in het zonnetje met een foto uit de oude doos of laat een van jullie favoriete vakantiekiekjes op het T-shirt bedrukken. Succes gegarandeerd!

T-shirt bedrukken met tekst

Laat de slogan van uw onderneming, een inspirerende quote of een favoriete uitspraak bedrukken op een T-shirt. Voor een optimaal resultaat kunt u de gewenste kleur en het lettertype doorgeven.

T-shirt bedrukken met foto en tekst

Ga voor een origineel cadeau door de populaire T-shirts van bekende celebrity’smet mustache na te maken. Maak een foto in dezelfde pose, laat deze bedrukken en voeg de beroemde tekst ‘life is a joke’ toe. Als vanzelfsprekend kunt u dit met iedere afbeelding en tekst doen.

T-shirt bedrukken met logo

Creëer eenheid in uw onderneming door uw medewerkers in hetzelfde T-shirt met logo te laten lopen. Daarnaast zijn de T-shirts perfect als promotiemiddel voor op een beurs, relatiegeschenk of om een team aan te duiden bij bijvoorbeeld een sportevenement.

T-shirt bedrukken met afbeelding

Perfect voor onder andere vrijgezellenfeesten: bedrukte T-shirts met een afbeelding van de bruid of bruidegom in spé. Dankzij de gepersonaliseerde T-shirts zijn jullie eenvoudig te herkennen in het uitgaansleven, waardoor de bachelor niet verlegen hoeft te zitten om aandacht.

T-shirt bedrukken met naam

Laat de naam van uw lieveling bedrukken op een T-shirt. Voor een extra fleurig effect kunt u sjablonen, afbeeldingen of stempels toevoegen. De T-shirts worden veel gebruikt voor schoolreisjes, kinderfeestjes en teamuitjes.

T-shirt bedrukken: hoe gaat het in zijn werk?

Ga voor een gepersonaliseerd T-shirt met uw logo, afbeelding of tekst. Voordat onze DTP-afdeling aan de slag gaat met het ontwerpen van uw T-shirt, hoeft u slechts drie stappen te doorlopen:

Stap 1: kies het soort T-shirt

Allereerst is het belangrijk om het soort T-shirt te selecteren. Kies uit meer dan 200 verschillende soorten modellen: van long sleeve tot korte mouw.

Stap 2: selecteer de gewenste kleur en maat

Na het selecteren van het juiste T-shirt bent u in de gelegenheid om de kleur te bepalen. Houd hierbij rekening met de bedrukking die op het T-shirt komt: de tekst, logo of afbeelding moet in het oog springen. Na het kiezen van de gewenste kleur kunt u de juiste maat aanvinken.

Stap 3: kies de bedrukkingszone

Wanneer u uw kleur- en maatkeuze heeft gemaakt, dient u de bedrukkingszone te kiezen. Gaat u voor een borst-, front-, of rugbedrukking?

Binnen tien werkdagen uw T-shirt bedrukt én thuisbezorgd

Zodra u de digitale proefdruk heeft goedgekeurd, gaan onze drukkers aan de slag met het bedrukken van de T-shirts. Hierbij streven wij ernaar om uw bestelling de volgende dag bij u thuis of bij uw bedrijf te bezorgen. Wij werken met een track-and-tracesysteem, zodat u precies kunt zien op welk tijdstip de bestelling wordt geleverd. Om te voorkomen dat het aangegeven tijdstip niet uitkomt, bieden wij de mogelijkheid om de bezorgtijd te wijzigen.

Klanttevredenheid en ervaring

Bij Kleding-drukkerij.nl vindt u kleding in allerlei soorten, kleuren en maten. Wij vinden het vooral belangrijk dat u tevreden bent over onze producten. Deze tevredenheid genereren wij door kwalitatief uitstekende kleding te produceren die lang meegaat. Wij kiezen niet blind voor de laagste prijs, maar wel voor het beste product dat wij aanbieden voor de meest voordelige prijs. Bekijk de ervaringen van anderen op onze Facebookpagina.

Veelgestelde vragen

Hoe moet ik mijn afbeelding, logo of tekst aanleveren?

U kunt uw afbeelding, logo of tekst aanleveren in een EPS- of JPEG-bestand.

Is het mogelijk om een voorbeeld te ontvangen, voordat het T-shirt wordt gedrukt?

Voordat het T-shirt wordt gedrukt, ontvangt u van ons altijd een gratis digitale proefdruk. Op deze manier kunt u in een oogopslag zien hoe het T-shirt eruit komt te zien. Nadat u akkoord heeft gegeven op de proefdruk wordt er gestart met het drukken van het T-shirt.

Op welke plekken kan mijn logo, afbeelding, tekst of foto bedrukt worden?

Bij Kleding-drukkerij.nl bedrukken wij op drie verschillende plekken: op de borst, rug en op de voorkant. Onderstaand vindt u een voorbeeld van de bedrukkingsmogelijkheden:

Borstbedrukking

Frontbedrukking

Rugbedrukking

Ik wil graag onbedrukte T-shirts bestellen, is dit mogelijk?

Ja, alle modellen uit onze collectie zijn ook onbedrukt te koop. De T-shirts zijn leverbaar vanaf één stuk.

Wat zijn de verzendkosten van de T-shirts?

Wij rekenen standaard verzendkosten in Nederland en België. De verzendkosten in Nederland bedragen € 7,50, voor België € 10,-.

Neem contact op met Kleding-drukkerij.nl

Heeft u een vraag over T-shirts bedrukken of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem contact op door te mailen naar info@kleding-drukkerij.nl of te bellen naar 085 303 4602. Onze klantenservice is van maandag tot en met vrijdag geopend van 08:30 tot 17:00 uur.

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.